Gymnastiek- en Turnvereniging Zwieps

Peuter- & Kleutergym - Gymnastiek - Turnen - Dansen - Groepsspringen

Privacy Policy

VSK
MeedoeninLingewaard.nl
Lid worden?

Lid worden

SportstarZ is het officiële internationale KNGU Gymnastics Camp voor jongens en meisjes van 8 t/m 18 jaar. Wil jij als wedstrijd gymnast het allerbeste uit jezelf halen én een onvergetelijke vakantieweek beleven met andere turn(st)ers? Dan zit je helemaal goed bij SportstarZ.

Amsterdam | Heerenveen | Brugge
SportstarZ staat voor kwaliteit. De SportstarZ sportaccommodaties horen bij de meest geavanceerde sportcentra van de Benelux. Amsterdam staat als vertrouwd adres ook in 2018 weer op het programma. Nieuw voor komend jaar zijn onze top-locaties in Heerenveen en Brugge. Daarmee hebben we een mooie spreiding over de Benelux.

Zijn de vakantieplannen voor 2018 al gemaakt?

In januari krijgen we altijd veel aanmeldingen. Dat betekent dat sommige kampen op dit moment dus ook snel vol raken. Voorkom teleurstellingen en schrijf je op tijd in voor de kampweek van jouw keuze.

Meer informatie

SportstarZ is officieel partner van de KNGU

Grote Clubactie 1groteclubactieGrote Clubactie was succesvol dit jaar. We hebben 1419 loten verkocht, bijna 50 meer dan vorig jaar. De winnaars zijn bekend en de kadobonnen liggen klaar. Vanaf volgende week krijgt iedereen ze mee.
Iedereen bedankt voor het lootjes verkopen!!!

We need youTrain(st)er voor onze Turn- en Springgroepen 

Wij zijn op zoek naar een train(st)er:
- met KSS niveau 3 of bereid is die te willen behalen;
- die ervaring heeft met het trainen van kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar;
- die pedagogische vaardigheden beheerst;
- met verantwoordelijkheid en die zelfstandig kan werken;
- met bereidheid om te investeren in de ontwikkeling van de kinderen en de vereniging;
- die wekelijks op vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur les kan geven aan de springgroep (leeftijd 7-14 jaar) en de recreantengroep turnen (leeftijd 6-7 jaar en 7-8 jaar).

Wij bieden een gezellige en actieve vereniging waarbij veel inbreng mogelijk is, mogelijkheden zijn tot het volgen van cursussen/opleidingen bij de KNGU en daarnaast ontvang je voor het verzorgen van de trainingen of het assisteren een vergoeding, afhankelijk van je leeftijd en opleiding.
Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Stuur een mail naar