Gymnastiek- en Turnvereniging Zwieps

Peuter- & Kleutergym - Gymnastiek - Turnen - Dansen - Groepsspringen

  

MeedoeninLingewaard.nl
VSK
Lid worden?

Lid worden

46297 beweegdiploma 1 origineelAfgelopen woensdag 6 juli hebben de kinderen van 2 kleutergroepen van IKC de Tichelaar in Gendt hun Nijntje beweegdiploma diploma gehaald. Tijdens deze ochtend hebben de kinderen laten zien wat zij de afgelopen 15 weken tijdens de beweeglessen hebben geoefend.

Door de samenwerking met SWL Lingewaard en sponsoring van de gemeente, was het mogelijk dat 49 kinderen van IKC de Tichelaar hun Nijntje beweegdiploma hebben gehaald. Het beweegdiploma zorgt voor een belangrijk ontwikkeling van deze jonge kinderen. De kinderen zijn met sprongen vooruit gegaan en door de versterking van het zelfvertrouwen, durven en doen de kinderen steeds meer.

Wilt u uw kind ook het Nijntje beweegdiploma laten halen? Kom op zaterdag van 09.30 tot 10.30 uur met uw kind gymen bij GTV Zwieps aan de Nijmeegsestraat 3 in Gendt. De leeftijd voor deze groep is 3-5 jaar.

Meer informatie kunt u vinden op www.zwieps.nl. Kom anders vrijblijvend eens met uw kind kijken. Uw kind kan geheel vrijblijvend met de les meedoen. Aanmelden voor een kijkles kan via  of bij de .

Klik hier om naar het fotoalbum te gaan.

Beweegdiploma 2016 07 06 10h41m29Beweegdiploma 2016 07 06 11h29m15x

ClubkampioenschappenZondag 29 mei werden de clubkampioenschappen gehouden. Het waren spannende wedstrijden. Tussen de wedstrijden en voor de prijsuitreiking hebben de springgroep en de dansgroepen van GTV Zwieps hun uitvoeringen laten zien. Na de middagpauze waren de wedstrijden van de turnselecties. Het was een super dag.

Iedereen bedankt voor deze zeer geslaagde clubkampioenschappen.

Werk in uitvoeringSommigen van jullie hebben er misschien al iets over gehoord, maar Gymzaal De Hoenderik gaat opgeknapt worden. Er komt een nieuwe vloer in, de kleedkamers en douches worden verbouwd en er komt een nieuw opberghok bij. Hierdoor kunnen we straks al onze materialen beter kwijt.
Vanaf 6 juni gaan ze aan de slag en kunnen de scholen en verenigingen t/m de zomervakantie geen gebruik maken van de Hoenderik.

Voor Zwieps betekent dit dat de lessen van maandag 30 mei t/m zaterdag 9 juli gegeven worden in Sporthal de Bongerd (Sportlaan 1, Bemmel).

Sporthal De BongerdAlle materialen zullen op voorafgaand aan de Clubkampioenschappen naar de Bongerd worden vervoerd, zodat dit maar een keer hoeft.

Tijdens het tijdelijke verblijf in de Bongerd is er één zaterdag (4 juni) dat we hier geen gebruik van kunnen maken van de Bongerd i.v.m. een toernooi.
Dus zaterdag 4 juni zijn er geen lessen in Bemmel.
We zijn aan het kijken of we deze lessen kunnen verplaatsen naar zondag 5 juni. Hou dus tot die tijd even onze website www.zwieps.nl in de gaten.

DE LESSEN VAN ZATERDAG 5 JUNI IN BEMMEL WORDEN VERPLAATST NAAR ZONDAG 5 JUNI. DE TIJDEN BLIJVEN GELIJK.

Voor vragen kan je contact opnemen met je trainster of via een email naar

Beste leden,

ClubkampioenschappenVoor diegene die zich hebben aangemeld voor de clubkampioenschappen hierbij alle informatie over deze spannende dag. Jullie kunnen eindelijk aan jullie ouders/verzorgers, opa's en oma's en andere kennissen laten zien wat jullie hebben geleerd. De clubkampioenschappen zijn op zondag 29 mei in sporthal de Bongerd, Sportlaan 1 in Bemmel. We hebben super veel aanmeldingen en daarom hebben we de groep in tweeën gesplitst en zijn er dus twee wedstrijden.
Zit je in de eerste wedstrijd dan moet je om 8.45 aanwezig zijn en is de prijsuitreiking rond 10.30.
Zit je in de tweede wedstrijd dan moet je om 10.15 aanwezig zijn en is de prijsuitreiking rond 12.30.
In de bijlage zie je in welke groep je zit (klik hier).
De selectiegroepen hebben hun wedstrijden aansluitend. Zie dagindeling hieronder.

Heel veel plezier en succes met de laatste voorbereidingen!!!

Organisatiecommissie Clubkampioenschappen.

Tijdsschema
08:45 Iedereen aanwezig Wedstrijd 1
09:00 Wedstrijd 1
10:00 Iedereen aanwezig Springgroep
10:15 Iedereen aanwezig Wedstrijd 2
10:20 Demo Springgroep
10:30 Prijsuitreiking Wedstrijd 1
10:40 Wedstrijd 2
11:45 Iedereen aanwezig A selectie
12:00 Demo Dansselectie
12:30 Prijsuitreiking Wedstrijd 2
12:45 Warming-up A selectie
12:55 Wedstrijd A selectie
13:45 Iedereen aanwezig B selectie
14:00 Warming-up B selectie
14:10 Prijsuitreiking A Selectie
14:20 Wedstrijd B-selectie
15:10 Iedereen aanwezig C selectie
15:25 Warming-up C selectie
15:35 Prijsuitreiking B Selectie
15:45 Wedstrijd C selectie
16:50 Opruimen toestellen
17:00 Prijsuitreiking C selectie

kngu logoZondag 31 januari 2016. De wedstrijddag in Beekbergen begon met Fay Kuenen en Esmée van Moerkerk in de categorie Instap D3. Weinig deelneemsters waarvan er ook nog eens 3 de verkeerde oefenstof hadden aangeleerd. Met eengoede wedstrijd was het podium haalbaar, al wisten de meiden dat natuurlijk niet. Esmée deed het goed met de hoogste score op sprong en balk. Op brug kreeg ze nog veel aftrek voor haar tussenzwaaien. Vloer ging prima. Fay werd juist 2e op brug (ondanks een val) en 2e op vloer. Op balk nog een valletje, maar toch 3e en op sprong netjes 4e. Zou het genoeg zijn voor het podium? De verrassing was toch wel dat beide meiden op het podium plaats mochten nemen. Fay werd 3e en Esmée 2e. Trots dat de meiden waren en wij natuurlijk ook!

Lees meer: 1e plaatsingswedstrijd D2, D3 en 5e divisie