Gymnastiek- en Turnvereniging Zwieps

Peuter- & Kleutergym - Gymnastiek - Turnen - Dansen - Groepsspringen

  

MeedoeninLingewaard.nl
VSK
Lid worden?

Lid worden

ChimpieChampOp zondag 6 juli, de laatste dag van het seizoen 2013-2014, zijn de kleutergroepen uit Bemmel en Gendt naar Chimpie Champ in Oosterhout geweest.
In april hadden de oudere leden al hun dagje uit in Doetinchem en ditmaal waren de jongste leden aan de beurt. Larissa, leidster van de kleutergroepen, heeft deze dag georganiseerd.
De kinderen hebben erg veel plezier gehad en dat kan je ook zien op de foto's die Twan Verhoeven van deze dag heeft gemaakt.

Klik op de foto om het fotoalbum  te openen.
20140706-ChimpieChamp

ClubkampioenschappenVanmorgen, zondag 22 juni, hebben de recreanten hun wedstrijd geturnd. Het was een spannende wedstrijd. De wedstrijd was onderverdeeld in vier leeftijdscategorieën. Na de wedstrijd en voor de prijsuitreiking hebben de dansgroepen van GTV zwieps hun uitvoeringen laten zien die ze ook hebben gedanst tijdens de Dance2Demo voorstelling. De vier clubkampioenen zijn: Linde van Baarle, Kiki Broers, Laura Struker en Laura van de Ven.

Klik hier voor de uitslagen van de recreanten

Na de middagpauze begonnen we met de wedstrijden van de turnselecties: Jong Talent en Wedstrijdgroep. Deze waren verdeeld in zes leeftijdscategoriën. Ande Hol (Jong Talent) en Kimo Wijlens (Wedstrijdgroep) werden de clubkampioenen.

Klik hier voor de uitslagen van de Jong Talent en Wedstrijdgroep

Als laatste waren de turnsters van de selectiegroep aan de beurt. Dit was een spannende wedstrijd. Er werd binne drie leeftijdscategorieën gestreden. De clubkampioen van de selectiegroep is Isa Meurs geworden.

Klik hier voor de uitslagen van de Selectiegroep

Iedereen bedankt voor deze zeer geslaagde clubkampioenschappen.

Klik hier voor het fotoalbum van deze dag

Clubkampioenschappen 2014-06-22 Recreanten - 009Clubkampioenschappen 2014-06-22 Recreanten - 132Clubkampioenschappen 2014-06-22 Recreanten - 212

John, namens GTV Zwieps willlen we je feliciteren met het behalen van het diploma jurycursus TD1 (Turnen Dames Niveau 1).

Veel plezier bij het jureren en bedankt dat je je op deze manier inzet voor onze vereniging en de turnsport.