Gymnastiek- en Turnvereniging Zwieps

Peuter- & Kleutergym - Gymnastiek - Turnen - Dansen - Groepsspringen

Privacy Policy

VSK
MeedoeninLingewaard.nl
Lid worden?

Lid worden

 

 

Zoals 2 jaar terug gaan we ook dit jaar met z'n allen op kamp!!!! Hebben jullie er ook al zo'n zin in? Voor alle turn(st)ers vanaf 7 jaar gaan we op 29 en 30 juni op kamp. Dus zet hem alvast in je agenda. Binnenkort volgt er meer informatie. Dus hou de site en je email in de gaten. 

op kamp

Zwieps zoekt toekomstige juryleden

Wanneer onze leden meedoen aan wedstrijden moet de vereniging zelf juryleden aanleveren. Zonder juryleden kunnen we worden uitgesloten van wedstrijden. Dit willen we uiteraard voorkomen en daarom zijn we op zoek naar jullie! We hopen dat een aantal (groot)ouders, leden of vrienden een cursus wil volgen. Samen is gezelliger en we kunnen het jureren over meerdere mensen verdelen.

Iedereen kan jureren!

U vraagt zich af: kan ik dat wel? Het antwoord is ja! Iedereen kan een jurydiploma halen. De eerste cursus is een beginnerscursus, voor wedstrijden van recreatie en laag selectieniveau. Het is fijn om enige kennis van turnen te hebben, maar dat is niet noodzakelijk om de cursus goed af te sluiten. U leert vanzelf hoe de leeftijdscategorieën, onderdelen en cijferbeoordeling in elkaar steken.

Soorten cursussen


Kennismakinsmodule

Je maakt kennis met de meeste elementaire elementen vanuit het Dames Turnen. Techniek aan de hand van filmpjes met toelichting, aftrekken, symboolschrift alles komt aan de orde. Tenslotte heb je per element 3 ‘test jezelf’ vragen. Deze module kun je geheel thuis doen en er is geen formele toetsing of brevet aan verbonden. Er wordt geen aandacht besteed aan de diverse reglementen, de module richt zich met name op de uitvoering.

Na afronden van de module heb je een goede basis voor de vervolgopleiding TD1

Juryopleiding TD1

 

De opleiding bestaat uit een introductiebijeenkomst, 2 praktijkbijeenkomsten en een praktijktoetsdag van 3 uur. Tijdens de vierde dag is er ook nog gelegenheid tot vragen stellen. De eerste en vierde bijeenkomst zijn verplicht, uiteraard wordt het volgen van de praktijkbijeenkomsten zeer aanbevolen. Deze bestaan voornamelijk uit het beoordelen van elementen en oefeningen, maar ook een toelichting op het reglement en de oefenstof.  Na de introductiebijeenkomst heb je 6 maanden de tijd om de theoretische eindtoets te maken.

Interesse?

Wilt u meer informatie of dit gaan doen, neem contact op met Jamie:

Hierbij willen we u uitnodigen voor de Algemene Leden Vergadering. Deze wordt gehouden op dinsdag 26 maart 2019 om 20:00 uur in Sporthal "de Bongerd" te Bemmel.

We hopen dat u hier tijd voor vrij wilt maken. De koffie/thee staat natuurlijk voor u klaar.


Agenda Algemene Leden Vergadering

Datum: dinsdag 26 maart 2019
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Sporthal "de Bongerd", Sportlaan 1, Bemmel

  1. Opening en welkom
  2. Vaststellen nieuwe bestuursleden
  3. Terugblik op het seizoen 2017-2018
  4. Financiën 
  5. Seizoen 2018-2019 waar zijn we mee bezig
  6. Aanpassingen ledenadministratie
  7. AVG
  8. Ingebrachte agendapunten
  9. Rondvraag
  10. Sluiting

Grote Club, groot succes!

 

Dit jaar hebben jullie heel veel loten verkocht voor de grote club. In totaal zijn er 1464 loten verkocht, 50 meer dan vorig jaar. Super fijn want we kunnen het geld goed gebruiken voor materialen in zowel Gendt als Bemmel.

Iedereen die genoeg lootjes heeft verkocht heeft als het goed is zijn kadobon ontvangen. Ook hebben de drie leden die de meeste loten verkocht een mooi prijzenpakket gesponsord door Top1Toys ontvangen:

1ste plek: Lisa Kerman met 55 loten

2de plek: Fransje Bakkers met 43 loten

3de plek: Olivia Hogendoorn met 27 loten

 

Iedereen super bedankt!

Hallo allemaal,

De Clubkampioenschappen komen eraan, deze zullen plaats vinden op zondag 26 mei.

meer informatie volgt binnenkort.

groet