Gymnastiek- en Turnvereniging Zwieps

Peuter- & Kleutergym - Gymnastiek - Turnen - Groepsspringen

Privacy Policy

Agenda

Geen evenementen
VSK
MeedoeninLingewaard.nl
Lid worden?

Lid worden

Beste leden, ouders/verzorgers,

 

Sinds deze week gaan de kinderen weer (deels) naar school en zijn veel sportclubs die buiten trainen ook weer begonnen. De binnensport start officieel pas weer per 1 september. Toch willen we met ingang van volgende week woensdag (20 mei) starten met aangepaste lessen buiten. In Bemmel willen we dat doen op het grasveldje naast de gymzaal op de Hoendrik. In Gendt starten we een week later (30 mei) op het grasveldje achter sporthal de Walburgen.

 

In de bijlage zien jullie het rooster met de tijden per leeftijdscategorie. (Let op recreanten boven de 13 moeten kiezen tussen woensdag of zaterdag).

Momenteel zijn we druk bezig om de logistiek en de trainingen voor te bereiden. 

 

Een van de eisen die ons gesteld wordt om buiten te mogen starten is dat er tijdens iedere les twee toezichthouders zijn. En hiervoor hebben we jullie (ouders/verzorgers) nodig. Want zonder toezichthouder mogen we geen les geven. Als toezichthouder zorg je dat de richtlijnen bij start en einde van de les gevolgd worden door ouders en kinderen. Ook gedurende de les hou je een oogje in het zeil. Je geeft aanwijzingen en zorgt dat alles veilig (1 1/2 meter) verloopt. Als toezichthouder van een groep begin je 15 minuten voor aanvang van de les en draag je het stokje over aan het eind van de les als de volgende ouder komt. De toezichthouder is te herkennen aan het hesje dat hij/zij draagt.

Het seizoen loopt tot 4 juli. Dit betekent dat we voor 7 weken toezichthouders nodig hebben. Het zou fijn zijn als je je aanmeldt voor de gehele 7 weken. Aanmelden kan via de link achter de betreffende les.

 

Zoals jullie op het rooster kunnen zien zijn de groepen ingedeeld op leeftijd. De pijldatum voor de leeftijd is 15 mei. Je blijft voor de rest van het seizoen in de groep waar je in start. We kunnen helaas geen uitzonderingen maken in de indeling van de groepen. Zoals je kunt zien is er geen les voor 3 en 4 jarige. Hiervoor is gekozen omdat we inschatten dat de zelfstandigheid van deze kinderen onvoldoende is om op een verantwoorde manier les te geven. Ook mag er gedurende de les niet geplast worden en dat is voor deze groep wellicht ook lastig.

 

Alle regels en procedures (oa wat te doen bij slecht weer) sturen we begin volgende week op de mail. We kunnen ons voorstellen dat u het in deze tijd niet prettig vindt dat u kind onder deze omstandigheden gaat sporten. We willen daarom wel graag overzicht hebben wie wel en wie niet komt. Aanmelden kan via de mail die je gehad hebt.

mail niet ontvangen..?  stuur even een mail naar

Bemmel Grasveld naast gymzaal de Hoenderik    
Groep Dag/Tijd Kant van aankomen    
Recreanten 5-6 jaar Zaterdag 9:00-10:00 Ponylaan (ingang Hoenderik)    
Recreanten 7-8 jaar Zaterdag 10:15-11:15 Cuperstraat (achterzijde Hoenderik)    
Recreanten 9-10 jaar Zaterdag 11:30-12:30 Ponylaan (ingang Hoenderik)    
Recreanten 11-12 Zaterdag 12:45-13:45 Cuperstraat (achterzijde Hoenderik)    
Selectie 6-9 jaar Woensdag 14:30-15:30              Zaterdag 14:00-15:00 Ponylaan (ingang Hoenderik)    
Selectie 10-12 jaar Woensdag 15:45-16:45             Zaterdag 15:15-16:15 Cuperstraat (achterzijde Hoenderik)    
Selectie 13+ Woensdag 17:00-18:00            Zaterdag 16:30-17:30 Ponylaan (ingang Hoenderik)    
Recreanten 13+ Woensdag 17:00-18:00      OF     Zaterdag 16:30-17:30* Ponylaan (ingang Hoenderik)    
* Maximaal 15 recreanten per dag ivm groepsgrootte, maximaal 1x per week. Vol=Vol    
         
Gendt Grasveld achter sporthal de Walburgen    
Groep Dag/Tijd      
Recreanten 1ste groep zaterdag Zaterdag 9:30-10:30      
Recreanten 2de groep zaterdag Zaterdag 10:45-11:45      

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur Zwieps